Jumaat, 31 Julai 2009

MOVIE : OBSESSED

Last nite i went to watch a movie with my fren Naju di Mid Valley. Pilihan yang ade mase tue yg utk di tgk adalah : The proposal, Ice AgeIII, Obsessed, Harry Potter.

Mase line up mmg sgt kurang org yang tgk wayang lately. Mungkin ramai public agak takut dengan penularan virus H1n1 yang makin menjadi2 skang nie. Disebabkan perasaan nk tgk wayang yang amat sgt dengan tetibe..tue yang pegi gak tue. Nasib baik Naju nk join. kalo tak mesti aku tgk sorang jea mlm tue.


Setelah dipilih2, aku n naju nekad tgk Obsessed, acting by Idris apa tah, beyonce n Ali Larter. Sinopsis citer nie bleh la berkunjung di website nie: http://www.imdb.com/title/tt1198138/
Overall, dr segi penceritaan tue, agak unpredictable. Godaan dari Ali Larter dalam citer nie mmg dahsyat btol. Tetibe terpikir, ade ke org yang akan obsessed sampai camtu skali dengan seorang lelaki? hmm Mungkin ade. In d other way, dlm citer nie, dapat plak si lelaki menahan/menepis segala godaan dari si perempuan yg cantik lagi slim tersebut. Haih..kalo laa aku dpt husband yang bole resist segale godaan yang sebegitu, alangkah bertuah-nya! Lakonan Ali Larter dalam citer nie mmg superb la. Menyampah betul dengan stok2 perempuan yang aim nk goda suami2 orang nih. walaopun si lelaki tue tak hingin pun kat dia, dia tetap nk jugak. haih, selempang malaikat 12..
Part yg paling aku suke mase beyonce berlawan ngan ali larter tue. Seswai sgt si Ali larter tue kene tumbuk etc dgn Beyonce. hehe..aku dpt bayangkan kegeraman si isteri bile dpt pukul pompuan yang dok asyik menggoda tahap psiko kat laki dia.
Filem tamat pada pukul 11.30pm n aku n naju terus balik umah.
Basically, i give 3.8 /5 star for this movie.

1 ulasan:

  1. baiklah, nnt aku donlod cerita ini heheheh :P

    BalasPadam