Khamis, 12 Julai 2012

BLACKOUT>>AN ISLAND EXCURSION 2012

HAI ADIK ADIK... TORA DATANG LAGIIIIII

;)

Setelah menunggu berbulan2 lamanya..AKHIRNYA MASA ITU TIBA!!

YAY!
Ok, gambo nie aku curik dari blog John!
Thnx Biqque sebab buat star i kaler MERAH.. i sejuta kali LOIKEEEEE!!!

p.s1: sebab aku nak cepat link nie pon aku copy dari mr president. amek ko. abis nak cepat nehhh!!!

Tan Sri Coco Nutzhttp://anash-coconutz.blogspot.com/ 
 
p.s 2:  aku akan bawa 2 set 2 pieces! Jangan nak over2 bayangkan ek! 

kbai!

15 ulasan:

  1. wow 2 set 2 pis!!! AKu nk pinjam se! hahahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. buleh..nanti ko minta izin cawan doluu tau!

      ekekekekek

      Padam
  2. Wow two set tupis!!!! leh geng ngan aku sebb aku bawak 2 set swiming trunk!
    HAHAHAHAHAHA

    Aku suka starfish bikkk sebab dia lompat lipat kaki kekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. yay!
      hahahha

      wowww lompat lipat kaki, itu resemble terlebih eksaited tuhhh!!

      Padam
    2. haruslah aku nyer plg gediksssssss!

      Padam
    3. u buat star Dan pon kaki melentik. hmm dapat bayangkan tak Dan lompat kaki lentik cam gituhh??

      Padam
  3. Balasan
    1. ke pantai timur kak..terengganu..:-)

      Padam
  4. WOW!!! nak bertupis2. sanggup ke??? hahaha

    BalasPadam
  5. enjoy...!!! mai la singgah kerteh...!!

    BalasPadam
  6. wowwwwww...gathering bersama kawan kawan travelholic!!!

    BalasPadam
  7. kem salam kat semua teruatamanya fatt!!!

    BalasPadam
  8. amboiiii, seronok lagi beronok2 korang ni ekk.
    didoakan perjalanan yang selamat dan lancar.
    nikmati percutian korang semaksimanya !

    BalasPadam