Jumaat, 23 November 2012

Theme: Movie Blockbuster, PERSADA NIGHT 2012

 Kalau dah malas itu jatuh hukum penyakit wabak.

Perjalanan mengemaskini Kembara India aku tergendala lagi. heheee

Memacam pula yang mengganggu fokus utk menulis..seperti drama korea 80 episod yang masih tak habis2 nak dikhatam, aktiviti badminton di dewan court badminton, aktiviti lawatan tapak di negara Eypoh, aktiviti lawatan kekeluargaan di sekitar daerah Perak Tengah ini dan memacam lagi. (ALASAN SANGATTTT)

Bila malas nie..mulalah dok letak gambor sekeping-keping kan. Nways, gambo ni diambil semasa Malam Movie Blockbuster Night, April yg lepas. huhuuu memang berkurun lama yang lepas kaedahnya.. Baju aku malam itu conceptnya nak jadi Queen Elizabeth la kononnya. Beriya cari costume kat Chantique Costume, Ampang. Hahaaa dah buang tebiat kot masa tue sebab sebelum nie memang tak amek port langsung..huhuuu. Jadi hasilnya, hehee dapat juga la awardnya. Tak sia-sia melaram malam itu!

Melampau melaram tak aku malam itu?

Published with Blogger-droid v2.0.4

18 ulasan:

  1. Kalau mengandung, dah boleh bersalin (tak cukup bulan la tapi) gambo tu! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheee

      harus kak..lama sgt saya peram :-)

      Padam
  2. beb. taruk gambo sekeping2 pun masih update namanya. sila teruskan okeh! kuikuikui~

    BalasPadam
  3. congrats dapat award.. cepat cepat nak baca sambungan citer kembara isdia tu.. hehe..

    BalasPadam
  4. Wahhh Queen Elizabeth pakai tudung eh. Hehehehe takpa berbaloi sebab dapat award la jugak, kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. main awards x dapat..dpt yg kayu punya pon jadilah.. :-)

      Padam
  5. ok ape..siap dpt award...
    heheh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheee

      sikit punye melaram mlm tu kak..x penah dibuatnya. heheee

      Padam
  6. Hi mastura. I ni liyana frm taman raintree. Kihkih. Saw ur fb profile. Nampak blog. Kihkih. Nak folo jgk la ur blog ni. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi liyanaaaaaaaaaa, jiran setaman!!!

      yay..nanti i follow u jugak. sofia sgt comel okeh!!

      Padam
  7. Kussss semangat .... [terkejut dengan gambor superhero2 Malaya ni] agagagaga ....

    BalasPadam
  8. Hi Mastura. Round banyak tempat ke di India? Nanti share sekali kosnya semua, saya plan nak pergi 2013. :)

    BalasPadam
  9. Oh sorry tak perasan post sblum ni ada cover, sebab dia dah ter kebelakang!

    BalasPadam
  10. kelas makeup memasing, mau menyental pipi balik tu kan

    BalasPadam
  11. It is perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy.
    I've read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or advice. Maybe you can write next articles referring to this article. I want to read more things about it!

    my blog - Free Playstation Network Codes

    BalasPadam