Jumaat, 10 Februari 2017

Lake Brienz




Last ahkak travel bulan 4 tahun lepas. Balik dr sana ahkak mengandung dan terus tak travel dah selepas itu. Perasaan ahkak? Pasrah okeh sbb lama dah x travel. Takpe, akak tunggu je masa yg seswai utk kembali travel walau kena tunggu 9 bulan lagi 😂😂😂😂😂

Gambar ni adalah Daneen Adeena masa umur setahun 7 bulan. Amek masa naik Lake Brienz Cruise semasa di Switzerland. Naik cruise ni free kalau beli Swiss Pass. Kami naik ni sampai ke Open Museum Brienz Balenberg. Tempat tu sunyi sepi dan aman damai sbb x ramai org yg ke sana. Entrance fee pun Free dgn Swiss Pass. Best!!

Ada masa ahkak update lagi yea, baby dah nangis nak susu tu 😅

4 ulasan:

  1. apa nih?
    pendek nya entry...
    hahahah

    BalasPadam
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam