Selasa, 5 Jun 2012

rest in peace my dear JUJU..


Juju baru 2 tahun lebih...

Mati akibat di langgar kereta malam tadi..

Air mata berjujuran mase tanam dia tadi..

Akan rindu dengan golek2 dia minta diusap masa org sibuk bersiap nk pegi keje di waktu pagi..

Oh dear.. Heartbroken..

Published with Blogger-droid v2.0.4

20 ulasan:

  1. Sian juju, dah sampai masanya.
    semalam your birthdaykan,mudah ingat bila juju mati. BTW, happy birthday.

    BalasPadam
  2. kesiannyeee..comell plak tu..rip juju~~

    BalasPadam
  3. looking at juju's face, i hope that stupid driver will get what it takes...damn him/her!

    juju sungguh comel...menitis air mata i tgk gambar ni...sigh...

    BalasPadam
  4. Salam Takziah.. comel tul juju...bulu panjang2...mmg sedih...nk buat camna dah takdir...:(

    BalasPadam
  5. Takziah Mas.. Sedihnye tengok muka juju tu...Comel ... Ingat selalu u tulis dia nak ikut jalan bila u pack ur bag.... I tau perasan u... Sebab kucing i umur 14 tahun mati bulan 2 lepas... Mati natural, tak tau sakit apa :( Sampai skang cam ternampak dia & terdengar suara dia mengiau waktu pagi...

    ~HaNa~

    BalasPadam
  6. takziah..patah tumbuh hilang berganti.

    BalasPadam
  7. Dah tiba masanya Juju pergi..

    Sabar ya

    BalasPadam
  8. rip juju..
    (tetiba teringat my roy...huhu...)

    BalasPadam
  9. ala siannya..sabar ye mas...

    BalasPadam
  10. Sedihnya.. Pernah rasai pengalaman yang sama last year.. Memang menangis sebab rasa sayang sangat.. Sabar ye..

    BalasPadam
  11. kesian Juju..lagi kesian tuan Juju..RIP Juju..comel

    BalasPadam