Isnin, 4 Februari 2013

Pos Laju Malaysia yang X brapa nak Laju?

Sedang menunggu satu parcel yg dikirim sejak selasa 29th jan.

Sehingga kini, 4th Feb 2013 masih belum sampai ke tangan penerima.

"Missed delivery", katanya.

APAKAH?

Apabila pos laju tidak berapa nak laju. Ini la jadinya. Aku harap ini adalah kes terpencil. Nasib, terkena kat aku di kala memang nak pakai sangat hari jumaat lepas. Nak bakor transit centre tu pun ada juga. Huhuu

Ada sebab kenapa customer pilih untuk guna khidmat pos laju. Atas dasar "urgent" kot.

Harap2, tak banyak la kes "missed delivery" ini terjadi di masa hadapan.

Sekian, luahan perasaan hari ini.

Published with Blogger-droid v2.0.4

14 ulasan:

  1. aku anggap ni kes terpencil sebab aku belom pernah lagi kejadian sebegini :D semoga poslaju perform 100% laju selepas ini

    BalasPadam
    Balasan
    1. itula..harapnye aku sorang jea la yg kena..

      Padam
  2. Elok di buat aduan kepada Piagam Pengguna. Baik guna syarikat swasta jer. Dijamin.

    BalasPadam
    Balasan
    1. takpela kak..halal jelakan..huhuuu

      naseb baik tengahari td tue smpai gak..

      Padam
  3. ada kes camni ke.. moga tak jadi lagi dah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. first time ni pon terkena. hrap2 x kena lagi le,,

      Padam
  4. poslaju adalah poslembab sekarang. seriously!

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku baru skali ni jea kene fid. ko dahh byk kali kene ke? uhuuu

      Padam
  5. salam mas

    kami yg duduk tepi hutan ni selalu terkena dgn pos laju ni hehehe
    ada ke no tracking ada, tapi brg tak sampai, dah kena pi pejabat pos terdekat yg 15 km dari pondok kami, bila tanya selamba je depa jawab"tak tahu"

    yg selalu bila bapak kat dalam kebun dok noreh, bukan dia nak masuk padahal bapak balik pokok tu je, depa tinggalkan kad je suruh ambik kat pejabat pos tu yg 15 km dari kebun

    BalasPadam
  6. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as
    though you relied on the video to make your point.
    You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting
    videos to your weblog when you could be giving us
    something enlightening to read?

    Take a look at my site ... http://www.velocityruhr.net/wiki/index.php?title=Benutzer:HenryJaco

    BalasPadam
  7. Good write-up, I am normal visitor of one's web site, maintain up the excellent operate, and It is going to be a regular visitor for a long time.

    Here is my web blog :: aimbots

    BalasPadam
  8. PSN Cards 50$ free

    My web page :: Free PSN Cards

    BalasPadam
  9. Have you ever considered creating an e-book or guest authoring
    on other sites? I have a blog based upon on the same subjects you discuss and would love to have you share some stories/information.
    I know my audience would value your work. If you are even remotely interested, feel free to send
    me an e-mail.

    Also visit my website :: adf.ly auto surfer

    BalasPadam
  10. saya guna www.expresstrack.net untuk track parcel saya sebab ia lebih mudah dan cepat

    BalasPadam