Khamis, 18 Julai 2013

The #TravelholicAwesome

Ehsan pix dari henfon JanggelTrekker, tak semua yang ada dalam nie!!

Ehsan pix dari henfon JanggelTrekker juga!

Dalam sedar tak sedar, sudah hampir 2 tahun aku kenal mereka. Aku sangat bertuah untuk dapat berkenal rapat dengan mereka semua ini. Walaupun mereka ini blogger travel tersohor katanya, tapi masing-masing masih belum lupa diri dan kekalkan imej tak boleh blah masing-masing. Itu yang aku suka sangat. Dan apa yang mengikat kami adalah kami kongsi minat yang sama iaitu travel. Harap persahabatan kita kekal sampailah ke tua nanti yea!


oh yea, mereka juga yang telah menyemarakkan (gitewww kosa kata??) bunga-bunga cinta di antara aku dan dia. Sampailah dah nak kahwin ni pun. kikikikii. Orang-orang penting nih!

how can i not love u all??

muah muah

#entrytetiba

14 ulasan:

  1. entrytetiba? hahahaha! we love u and dan arif too! :) muah pipi kanan muah pipi kiri!

    BalasPadam
  2. muah muah to you tooo...
    iya..harap semua kekal identiti tersendiri
    kalau ada hanyut..sila tarik dia kembali..
    jika tetap nak hanyut...kita doakan yang terbaik buatnya

    for both of you..keep the sail intact with 'jalan yang lurus'...

    (hai? ape punya pendek entry???)..jadilaa...haaha

    BalasPadam
  3. Tak aci muka aku xde..sentappp!

    BalasPadam
  4. HHamboiada pulak entry memuahh ni! Hahaha.... renjis2 dipilissss.

    BalasPadam
  5. Motif chawana tu kata gambo dia takde? tu yang bermuncung2 menjuih ke kemera tu apa???

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahhaha baru masuk. smlm xde heheee

      Padam
  6. Maaf mencelah d sni.. Sy tnya mengenai trip ke kashmir.. igt plan nk p sne backpack ujung tahun ni.. kemungkinan solo.. agak2, ok ke dr segi keselamatn kalau solo. n berapa ground bajet agak2 kt sna utk 5 hari

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dari segi keselamatan selamat jea nak buat solo especially for male solo traveler. Bajet kalo u buat CS lagi murah la. Tp kalo dok hostel + aktiviti etc less than rm600 jea.

      Padam
  7. sonoknyer uoolss.,ehhHee

    slmt hariraya maaf zahir bathin cikmas tu yee..,;-p

    BalasPadam