Isnin, 26 Ogos 2013

Happy #TravelholicAwesome. Heart All of them.

PreWed Photoshooting with TravelholicAwesome. Pix credit to KakiBerangan and JanggelTrekker
Di dalam masa yang singkat, kami berjaya untuk mengumpulkan sebahagian dari member #TravelholicAwesome untuk sama-sama berkumpul sempena hari raya dan photoshooting video utk tayangan video mega masa majelis akan datang. heheee

Tu dia memasing proper..ehsan pix Kak Anash aka Coconutz
Terima kasih korang sebab sanggup bangun pagi dan ada di Taman Saujana Hijau, Putrajaya yang ala-ala oversea itu untuk gathering raya tahun ini. Tempat berkumpul yang dicadangkan oleh Mr. Shahrin aka Janggeltrekker ini memang terbaik lah. Tak sempat nak explore semua kawasan pagi itu sebab masa pun suntuk dek kena pergi program-program lain selepas itu.

Terima kasih Kak Anash sebab bawa semua props penting untuk photoshoot ini. Lengkap tau, amat2 menghargainya, dah la set teko tu memang berat2 belaka. Dannnnn, kek pelangi tu MEMANG SEDAPPPP!!!!

Ehsan pix Kak Anash aka Coconutz
Terima kasih kepada Chawanna, Na sanggup datang pepagi buta bawak anak kecik lagi comei, Aqilah dan bawak plak sandwices sedap. Cawan pula datang straight dari shift keja malam dia untuk join sama. Lepas tu tertongeng2 haaa amek gambor ngan camera canggih memasing..

Terima kasih kepada Biq+Sharul, bawak nasi lemak yang sangat sedap you alls...BANYAK plak tuh.. Selain bawak nasi lemak, Biqque ni di kira nadi la utk buat video ni. Banyak betul idea dia utk skrip-skrip setiap orang. Heart u!!

Terima kasih kepada kepada blogger travel tersohor kami, JohnKakiBerangan. haaa berpeloh2 haa amek gambor, kasi idea utk dapatkan shot2 best. Yang paling x bleh blah, ko suruh Dan macam terkam aku tu kikikikii. terbaek la..

Terima kasih juga untuk Dato' Masnona yang datang jauh dari Ipoh sambil bawak kereta Wahyu dia, pepagi buta mengukur jalan dari sana untuk join photoshoot ini. Bawak pula pelbagai jenis camera utk ambil gambo..Gigih tau!!!

Terima kasih kepada Miss B aka Baya sebab datang juga. oh baru tau, ada kereta baru jugakkk. kelas tau korang Honda memanjang!!!

and last but not least, terima kasih kepada cinta hati, Dan Arif sebab  jadi co-star utk video ni, sanggup teman i ke mana-mana selama ini. Lepas ni kena gigih buat video tue pulak. hehee buat cepat tau.. x sabar kitorang nak tgk video tuhh..heheee ;)
Shot Ini yang terbaek la!!!! pix kak Anash yang punya jugek!
Bagi ahli geng  lain yang x dapat hadir sama.. kami ingat dekat korang jugak. Harap-harap semua orang bleh joinla utk next gathering event!!

10 ulasan:

  1. comelnya semua orang!!! comel ke? kekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. mestila comel, tp comei lagi kak tonnnn ;)

      Padam
  2. mmg sah2 semua comel2 belaka hehehe!

    p/s: ikut hati, script korang lagi kejam mak esah blh buat...tapi sabitkan kesian jer huhuhu!

    BalasPadam
  3. semoga kita semua bahagia
    sebagaimana bahagianya
    pasangan baru itu
    Aminnnn.....

    BalasPadam
  4. nak cakap diri ku tomey pulak laaaaa... udah suma kata diri sendiri comel... hahahaha....

    debor dak????

    BalasPadam
  5. semua comel dan ceria....

    blogwalking
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. done follow sini no.299
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang@gmail.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam