Jumaat, 23 Disember 2016

KEDAI KAKI TRAVEL

hi hi hi

Lama sungguh tidak bersiaran di sini.

Tetiba terpanggil nak hapdet pasal business sampingan kami suami isteri sejak setahun yang lepas. Actually bisness ini bermula sejak aku ambil cuti jaga anak 2 bulan pada November-Disember 2015 yang lalu. Kiranya baru setahun jagung la juga Kedai Kaki Travel ni.

Alhamdulillah, walaupun baru setahun jagung, dah banyak membantu kami anak beranak menambahkan income kami sekeluarga. Almaklumla, sara hidup memang tinggi dok kat KL ni. Di samping komitmen anak yang akan bertambah tak lama lagi. Maka terpaksalah pikir cara lain untuk menambah income sedia ada kan.


Apa yang kami jual di Kedai Kaki Travel?




InshaAllah tak lama lagi kami nak tambah product berkaitan winter clothing plak. Jeng jeng jeng, harap2 mendapat sambutan la hendaknya.

Jika nak tahu dengan lebih lanjut pasal Kedai Kaki Travel ni, boleh la ke Facebook Page Kedai Kaki Travel dan IG Kedai Kaki Travel ya! 

Selamat Berhujung Minggu dan bershopping. Dah start cuti ke memasing ponnn ??? :-)

2 ulasan:

  1. menarik pula tupperware tuh hi hi hi. moga bisnes berkembang maju kak

    BalasPadam