Jumaat, 2 Mac 2012

YINDIA!

travel itinerary: yet to finalized. lompong sana sini.

visa : masih belum buat.

hostel : masih belum book mana2. opps.

mentally :  50%

physically: 20% 

.
.

18 days to go..SUPER DUPER OPPSS!

17 ulasan:

  1. hahhh... 18 days???
    yennadeyyyy.. hihi

    BalasPadam
  2. yes! First sebelum John, Janggel, n k.Anash, n Lily n diorang2... hahahhaahaha

    bertabahlah.... visa jangan lupa apply!! Isi online dan sediakan itinery siap2 untuk submit sekali :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah isi online sumer, cuma tak submit jaa lagik ;p

      Padam
  3. jgn lupa gi taj mahal dan make sure balik Malaysia tak sakit perut eh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. okies, memang satu tempat wajib utk dtg!

      Padam
  4. kem salam kat aishwarya rai!

    BalasPadam
  5. nehi...nehi..maszm dulu?
    huh?
    bertabahlah maszuber utk hitung hari ke india...

    BalasPadam
  6. Yennadeeeyyyyy! Nalarekek!
    Ahakssss
    Bertabahlah... Kami lagi 9 hari! Ahakssss

    BalasPadam
  7. aku lagik 14hari to due date..

    BalasPadam
  8. mentally kene full charged btol2, negara2 language barrier kalo tak cukup mental maka boleh buat bertepuk bertampar~ hahaha

    BalasPadam
  9. kasi cirit skali tengok, baru la yindiaaaaa :D

    BalasPadam
  10. Good luck for ur India TRip.. Counting days je kan..

    BalasPadam
  11. wohhooo.. sgt jeles... been dreaming naik train from north to south.. macam arwah bapak buat dulu2.. dia kata cantik sangat2.. tapi dengan keadaan politik lately, tak tau boleh ke tak..

    u go girl..!! all the best & nanti citer byk2...

    BalasPadam