Rabu, 14 Mac 2012

AAX DEL-KUL: Secured already. Thanx Babit AAX Call Centre.

Rentetan dari SINI,

Alhamdulillah, dapat call dari AAX call centre akhirnya.

Mr Babit (sorry if i spell your name wrongly) call dan tolong check kan confirmation status tiket ku itu, dan....

yay!, ticket telah diSECURED. e-ticket katanya akan diemel sebelum 18 Februari Mac 2012. 

Hmm sangat lega. ok dah bole tido lena malam ini.

Moral of the story:

"AIR ASIA, DALAM APA SITUASI PUN, UPDATE PROGRESS KEPADA CUSTOMER ITU SANGAT PENTING."

ucapan: terima kasih kepada kengkawan yang telah menolong forward entry sebelum ini ke beberapa arena (ceh) yang tepat. you know who you are. tenkiu tenkiu tenkiu!

21 ulasan:

  1. 18 feb dah lama berlalu mastur :P

    BalasPadam
  2. eh silap, 18 mac! kikikiki

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah. Selesai juga masalah.

    Selamat bercuti Mas. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih..minggu depan baru start..

      Padam
  4. fuuyooohhh..

    eh rase lapar plak perut ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. dari tadi xde selera, terus ada!

      Padam
    2. cishhh, ingat kan ade org kena blanje kite.. oh sedih..

      Padam
  5. kene buat kenduri ni.. haha syukur!

    BalasPadam
  6. sungguh cekap! aku baca je post ko, terus ngandu kat na, na terus fb kat ko no. tepon tu, and now u got the answer kan?

    lega rasanya :)

    (gara2 tanak ko tak leh balik dari india sbb kami sayang kamo)

    BalasPadam
    Balasan
    1. lega rasanya,

      to the fact that tiket dah confirm!!

      Padam
  7. we all dulu kt hk, dah sampai airport baru depa sms kata flight delay.. walhal we all sampai airpor tu pon dah lambat.. masa tu kan sah2 depa dah tau take off from lcct lambat.. nasib airport best..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalo tiket delay, boleh terima lagi...tiket tak tau confirm bile tue memang satu masalah besor bagi saya..:-)

      Padam
  8. apa ke payah tiket nih?
    banyak nau dugaan mas...
    sabo je la...kalau akak...give up mudahhh...huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu biasele, hari yg ditunggu semakin hampir...selagi hal tiket x selesai, x aman idup. tpkan selagi saya x dapat e-ticket tue selagi tue saya x bleh dok diam lagi...

      Padam
  9. saya accept tenkiu nye waima bukan saya yang menolong. leh dak? aci dak?

    jgn lupa check kot2 ada mustard field dlm filem DDLJ ok! musti tuh. i nak bagi u adapter tuh ler.. bila free sms yek, i weekend ni outstation.

    BalasPadam
  10. ko dah kat sana kan. ko ok ke?

    BalasPadam
  11. rasa nak rantai je kaki budak ni

    HAHA

    enjoy!!

    BalasPadam