Isnin, 2 April 2012

May God shows me the way.

Love comes when You Least Expect It?

Istikharah will help me, InshaAllah.
‎******
Anyways, aku telah selamat sampai Malaysia hari Sabtu lepas. Alhamdulillah, aku terselamat dari putar alam India selama 12 hari di sana. And yes, terselamat juga dari cirit biritnya sekali. Memang saspen setiap kali nak bukak mulut untuk makan, tapi aku tawakkal la. Mungkin tips dari salah sorang member aku yang suggest amek yougurt dulu sebelum makanan yang lain menjadi!.

INDIA : Sangat pahit bila teringat bau dan kekotorannye, tp sangat manis bila teringat keaslian senibina yang gah di setiap bangunan-bangunan UNESCO mereka. Its truly a LOVE-HATE RELATIONSHIP!

ps: aku akan tegar untuk cuba habiskan satu-satu travel trip aku. rupa-rupanya, tak ada satu pun yang habis. memang hangit!.

30 ulasan:

  1. first....... cepat post... we all dok tunggu since saturday lagi ok!!!

    BalasPadam
  2. hahah. aku tak sabar nak tunggu dan tahu pasal semua nih. pasal india. pasal travel stori ko yg tak penah habis tuh. (ye ke?). dan jugak pasal istikharah ko. :D

    BalasPadam
  3. Benarlah - jauh perjalanan luas pengetahuan dan pengalaman. :)

    BalasPadam
  4. welcome back, gal! glad u have made it... waiting for the post. :)

    BalasPadam
  5. sy pon dok tggu2 post. hihi

    BalasPadam
  6. Saya akan menunggu dgn sabar entri berikutnya..gambar banyak2 pls

    BalasPadam
  7. so apa conclusionnya? Best? Tak? Cepat buat entry .. KC nak tau.

    BalasPadam
    Balasan
    1. conclusion: sgt best kak cikk!!!

      Padam
  8. welkam bek!!! ok cepat2 update nnt ade trip lain ni bakal menjelma! hoyehhhh!

    BalasPadam
  9. updettttt plsss...
    cepattt
    (baru teringat lum updet rm100 dlm bank...aarghhhh...)
    tgu eh...

    BalasPadam
  10. Balasan
    1. ni nama group kita yg baru, aku baru test :)

      Padam
    2. cool one...!!

      ni couple wth kids nak join boleh kaa....? hehehe..

      Padam
  11. hahahahahaa...... dah gitew bila mao start yentri yindia nih???? Mari sama2 bertabah! Huuuuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. wihihihihiiii marilah kite sama2 tabahhh

      Padam
  12. tak sabar nak tunggu citer...

    BalasPadam
  13. cpt2 update.. ahkak free utk mbaca aje utk mengkomen bak kata lily komen dlm hati

    BalasPadam
  14. oklah tu, tak kena cirit birit.
    kami menantikan pengkisahan dari bumi India ni, harap disegerakan ... [sambil tepuk2 meja dengan tangan macam ahli parlimen buat dalam sidang dewan negara]

    BalasPadam