Ahad, 28 November 2010

hello again..

been awhile since the last time i post an entry here. things are upside down here, from my workload till up to my unstable love life. 

ha ha, anyhow im trying my best to get back on track now. you will hear more on me soon later. Got few things in my head to share bout. and yeah, my travelouge still not completed. No worries my dear reader, i will do the come back soon.. :)

@fiza's bachelor party :-*

Congrats Fiza :)

13 ulasan:

  1. sis mas dearie.. mishh u la.. nnt ke page sy ek sis.. ada tag for u..

    BalasPadam
  2. @cik fiza:

    itu la rindu juge kat awak..sat lagi sebelum meeting akak blogwalking ke blog awak ek..:)))

    BalasPadam
  3. @lyn:

    lyn aku lame x update sebab busy dan juge tak de mood juge merupakan faktor dalamannya..huhuhuu..

    tapi xpe, skang dah ade spirit balik nk mengapdate.

    terima kasih kerana masih sudi mengunjungi..:-*

    BalasPadam
  4. segeralah kembali seperti dahulu kala.
    saya pun tak tahu dahulu kala tu macam mana. hehe

    BalasPadam
  5. hello
    hello
    hello
    hello
    hello
    hello
    hello
    hello
    hello
    hello
    hello
    hello
    hell

    o

    BalasPadam
  6. salam ziarah.. hye mas.. tgk bachelor party.. tingat aku pada janji seorg kwn yg nak buat bachelor parti utk aku.. huk3.. skrg da anak sorg.. x der la parti bacehlor tuh.. huk2

    BalasPadam
  7. dalam byk2 tu aku nampak perkataan unstable love life.

    kite senasibkah? huhu~

    BalasPadam
  8. @al-lavendri:..ceh c
    saya masih seperti dahulu ceh ceh ;)

    BalasPadam
  9. @fatin: sapo la tue? GB ke yg lupe nk wat bachelor party ko? ehehhehe

    BalasPadam
  10. @GB:

    sabo je la kan. tapi nak wat camna..

    BalasPadam
  11. jeliterrnyerr uoolss.. ehehe

    BalasPadam