Selasa, 28 Disember 2010

Only Destiny Decides.

Pix: Tiada kaitan dengan entry but a happy moment with Ayu and Raina riding a "beca" @ Malioboro. Bukan salah kami, tp pakcik beca yang insist mau bawa kami bertiga. 

Pernah atau tidak anda terserempak dengan seseorang yang anda suka atau amat tidak suka,
berkali-kali,
dan kemudian anda memikirkan ia terjadi mungkin kerana takdir yang ingin menemukan anda berdua,
dan ia mungkin  membawa makna yang lebih?
.
kui kui kui
.
a thoughtful things to ponder,
.
the coincidence decides to whom u meet in life. In the meantime, your heart and your mind decide to whom u wanna stay in life with. BUT, only destiny decides who gets to stay in your life.

ouch, betul ke?

12 ulasan:

  1. setakat ni x pernah la lagi jumpa dgn org yg tak suka byk kali kuikuikui :)

    tp harap dapat jumpa dgn org yg suka seumur hidup :)

    boleh tak cmtu sis?

    BalasPadam
  2. err tak mo lah jumpa org yg amat tidak suka berkali2, kalo suka jumpa berkali2 pun tak mo gak, nnt the excited feel hilang, jadi bosan dah...

    BalasPadam
  3. very true i think! can be scary too! haha

    BalasPadam
  4. hahaha

    apesal macam deja vu bace entri kau ni?
    serupa macam status fesbuk tina je.

    KAU LAGI?

    hahaha

    nice entry beb!

    .

    BalasPadam
  5. @cik fiza:

    bole aja fiza, tp tue la..kenkadang apa yang kita suka tue, susah nak dapat..

    BalasPadam
  6. @noreed:

    hmm kene biasekan kot noreed kalo jumpe byk kali jika boring,

    sbb at the end, jika jodoh sampai, kita akan tetiap hari dgn org yg sama.

    camnela agaknya nk avoid peraasaan boring itu kan..

    BalasPadam
  7. @tina:

    kenkadang apa yg kita tak nak, itu yg kite dapat.

    dugaan namanya tue..

    BalasPadam
  8. @BDC:

    hahahha aku ngan tina ade chemistry kot..;p

    BalasPadam
  9. yup..only destiny decides..
    suka boleh jadi tak suka..& tak suka boleh jadi suka..

    BalasPadam
  10. @norh:

    kita doakan yg baik2 saje..

    BalasPadam
  11. Somebody said: "Destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice"

    BalasPadam
  12. @GLava:

    yup, true @ certain angle. heard it before.

    BalasPadam