Isnin, 12 September 2011

Fatique..

Hari ini sampai rumah dari Alor Setar terasa amat penat.

Aku rasa mungkin sebab tak cukup tidur.

US Tennis Open dah nak masuk 2 minggu.

Hari Ahad lepas, 2pagi match Semifinal Federer-Djokovic. Gile lama baru nak habis. Habis dalam pukul 5am++ Tapi sangat menghiburkan. Djokovic, ko memang mentally strong!

Lepas abis match semifinal pertama itu, Semifinal Kedua Rafa-Murray pula sambung.

And yes, Rafa menang! Abis match dalam pukul 9 pagi.

Memang aku agak zombie pagi ahad ari tue, tapi x boleh nak tido sebab kene packing untuk ke Alor Setar pula. Flight kol 1.55pm. Aku kena kasi taklimat pagi tadi di Alor Setar. Alhamdulillah, suara aku kluar juga masa bercakap dan mata tidak sembab.

Malam ini aku nekad untuk tidur cepat. Eh skang pun dah kol 11.30pm.

Pagi besok pukul 4.00am, Final US Open 2011 Rafa-Djoker baru nak start. Memang WAJIB tengok final nanti. Harap-harap aku dapat bangun untuk itu. 

And yes, besok juga jam 9 pagi aku kena ke Cameron Highlands pula, ada mesyuarat lain. Aku harap match Rafa-Djoker yang start kol 4 pagi nanti idak le lama sangat. Buatnya masing2 x mahu kalah, match drag sampat 5 set, sampai pukul 9 pagi..hmm x dapatla aku nk tgk match sampai habis..

Fatigue for now? YES 100%.

Good nite everyone..


8 ulasan:

  1. huhuhu... dah mcm batman...
    selamat hari raya...

    BalasPadam
  2. Take a good rest..:)

    By the way, did u play tennis as well?

    BalasPadam
  3. Kerala, God's own country, is a must see destination in the whole world. One of the most beautiful states inIndia with undulating hills, golden beaches
    kerala tour packages

    BalasPadam
  4. kena recharge battery nih.. hehe

    BalasPadam
  5. @daddy Z:

    itula, baru balik dar cameron...mahu restttt,

    btw, saya main tennis, tp x terer2! asik kejo bola jea memanjang ;p

    BalasPadam