Rabu, 21 September 2011

Korea Backpacking Daily Shot : Day 2

Petang tadi singgah ke Itaewon untuk mencari masjid.

Agak besar juga saiz Masjid Itaewon ini.


Sampai maksud tak?
Senyum aku baca nota ini.

:-)

19 ulasan:

  1. lol! terbaik

    mas, skrg ni tgh promo zero fare. klu rajin ko usha la. tp biasala..kelentong punya, campur surcharge+tax mmg mahal...uhuhuhu

    BalasPadam
  2. aku faham jugak la walau english berterabo. hahah!

    baru usha tix gi perth. susahhhh nak dapat free seat tu. kene buat kene tetengah malam gamaknye~

    BalasPadam
  3. bila saya tak jumpa masjid/musolla - saya solat tepi jalan atau taman je. Tapi wanita masalah sikit la ye tak?

    BalasPadam
  4. arghhh!! arghhhh!! hehehehe :P

    BalasPadam
  5. dari segi maksud, fahamm.
    dari segi bahasanya, agak hampeh..

    BalasPadam
  6. Ganas sungguh ayat tuh hehehe

    BalasPadam
  7. hahaha
    direct shoot punya ayat!


    anyway, I MISS UUUUUUUU!!!

    BalasPadam
  8. akak, kenal kite tak...waaa...baru sempat buka blog akak.dah sampai sana rupanya


    eka dah dapt flight harga murah ni...tp tak dpt la hujung dec...leh tak tolong tanya2 ahjumma kat sana early dec, snow dah keluar blom...tak sabarnya...igt nak book dah td.malangnya paspot kene renew dulu kalu tak AA tanak proceed...atleast 6 bln dr tarikh nak travel...ceit...

    akak kalu boleh snap gmbr byk2, nanti leh citer kat saya...specially part nak cari GH tu...takut bila tanya derang, derang tak phm


    k akak have a nice holiday

    BalasPadam
  9. @fatt:

    itula..aku jeling2 gak kat promo yg kali nie..tp tahun depan kena puasa dari travel jauh2. mahu simpan duit utk agenda 2013 nanti :))))

    BalasPadam
  10. @GB:

    memang pun. asik masuk waiting room aja....

    ko try tetengah malam nanti ;)

    BalasPadam
  11. @dr ben:

    saya pun macam tue. dalam bas pun bole..x de masalah utk solat di mana2 :)

    BalasPadam
  12. @cah ayu:

    heheeeeeeeeeeee, mai la sini........

    BalasPadam
  13. @fatin:

    itu la..tp yg penting maksud sampai :))

    BalasPadam
  14. @BDC:

    miss u toooooooooooooooooooooooooooooooooo :)))

    BalasPadam
  15. @eka:

    kalo early dec snow belom kluar lagi eka...tp kalo kat outside seoul, dekat gunung2 dah turun dah..nanti cuba try kluar dari seoul ek :)

    InshaAllah, akak tolong mana2 yg mampu. mudah yea nak book accommodation. surf jea...

    BalasPadam
  16. akak! kalau akak plan pegi mana2 lagi & kalau rai ikut akak bgtau tau! nak ikot!! menyesallnyee x join yg korea n!!!

    BalasPadam