Selasa, 20 September 2011

Korea Backpacking Daily Shot : Day 1

Sunset somewhere above the cloud..
Alhamdulillah, Aku selamat sampai Incheon jam 9.45pm tadi.

Sekarang sudah jam 2.29am..tapi tak boleh tidur...... ;(

Till next time..

p/s: Sepanjang aku kat sini, aku akan try update sikit2. Penceritaan panjang, balik nanti aku karang yea.. :)

24 ulasan:

  1. aku kat malaysia skrg jam 1.44a.m, pun x leh tdo..:]

    BalasPadam
  2. ada free internet ke kat airport?
    safe journey!

    BalasPadam
  3. @fatt:

    ada free wireless internet kat guesthouse. best kan? :))

    BalasPadam
  4. jauhnye kite mas! hihi. have fun!!

    BalasPadam
  5. incheon... baru 2 minggu lepas je lepak - tapi on transit je

    BalasPadam
  6. selamat pergi dan selamat balik :)

    BalasPadam
  7. saya harap saya pun dapat berblog semasa travel ke Australia nanti :)

    BalasPadam
  8. Mas!!! have a good trip! nnt kasik repot baekkk punye ok!

    BalasPadam
  9. saikooooooooooooooooo, sempat updateeeee everyday!!! arghhhhhhhhhhhhhhh!!!

    BalasPadam
  10. @bujal x:

    alright! InshaAllah :)

    BalasPadam
  11. @Dr. Ben:

    o yeke..kat incheon ade rumah drama fullhouse tau..:)

    BalasPadam
  12. @daddy Z:

    kebanyakan tempat kat sana bole access internet kot..

    BalasPadam
  13. @bdk2:

    alright, will do that :)

    BalasPadam
  14. @ayu:

    heheeeeeeeeeeeeeee ada masa dan peluang....;))))))))

    BalasPadam
  15. kak.. ni akak duduk seat no brape eh? sy nk beli seat tuk gi india lah...

    suke view camni ! ;)

    BalasPadam
  16. @kemang:

    akak tak perasan le dik, sebab yg nie bukan tempat akak sebenarnya, ari tue seat banyak kosong, so akak main duduk jea dekat bahagian belakang yang banyak kosong tue..yg nie biasenye di tengah-tengah dekat dengan sayap

    BalasPadam