Selasa, 14 Februari 2012

AA Promo: REady?

Are you ready?


26 ulasan:

  1. Balasan
    1. massssssssssss!! nak pegi mana lagiiiikkk??? NZ takde kan? :D

      Padam
    2. aku nak try carik tix gi sarawak...tak dapattttttt ;(.

      NZ kalo gi tunggu mid october..heheee promo kali ni sampai 31 jan 2013 jea..

      Padam
  2. I dah booked tiket untuk trip July nanti!

    BalasPadam
    Balasan
    1. waaaa untung nye...

      masih x berjaya lagik..;(

      Padam
  3. this round, i tak take part...hahahaha!

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak banyak pon tiket yg dia offer biqque..

      Padam
  4. Balasan
    1. tahniahhhhhh!!! rembat tix ke mana?

      Padam
    2. aku mane pernah success beli tic pun, aku editor/auditor jek.. kalo usul tu lulus, baru aku sign.. ha haa..

      Padam
  5. Balasan
    1. i nak pegi ke sarawak..your negeri la...., x penah sampai lagi..;(

      Padam
  6. same as biqque, im not take part also... goodluck sume~ hehe

    BalasPadam
  7. lama gile aku stuck kt situ cisss

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku pun sama juge kakak santek..mencikkk ;(

      Padam
  8. Balasan
    1. ok good. ape lagi, pilih le tiket nak pi mana..

      Padam
  9. excited jugak tapi sokmo2 takleh caya dgn cuti incik suami ni.. pernah beli tiket murah but in the end bayar full fare sbb cuti tak lepas.. serikkkk & gerammmm...

    BalasPadam
    Balasan
    1. itula...

      sebenarnye beli tiket murah yang tempoh mase dalam setahun lagi nak tunggu nie memang gambling. ade rezeki, terpakailah tiket itu..tp kalo tak, terpakse burn begitu sahaja...rugikkkk....

      Padam
  10. macamana nak tukor comment box jadi camni??

    menci ah AA!

    BalasPadam