Sabtu, 25 Februari 2012

Daily Shot Jogja 3


A MUST PLACE TO GO >> BOROBUDUR

Pak Jamal (borobudur tour guide): Mau ambil foto lompat ngak?

M: Ya HARUS pak!!! (Big GRIN) 

24 ulasan:

  1. Sporting nya Pak Jamal tuuuu...!

    Tak snap posing dengan dia?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada snap ngan dia, tp bukan yg lompat ler ;)

      Padam
  2. Cantik lompatan dan cantik juga fotonya. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan, pandai pak jamal tue tolong amekkan!

      Padam
  3. cute...!! nasib pakai seluar, kot terburai kain batik tu, habis u all.. hahahaa...

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheee bahaye kalo terburai xde sluar..huhuhu

      Padam
  4. Naseb bek John belom komen... First!

    BalasPadam
  5. First sebelum John! Hahahahahaa.....

    Tempat2 wajib harus ada lompatan best untuk menunjukkan ke'best'san tempat!

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheee tmpt nie memang best lagi panasss

      Padam
  6. patut suh pak jamal tuh melompat sekalik hahaha

    BalasPadam
  7. ha ah, kain batik terselak tu kak!!

    BalasPadam
  8. kitorang kalo lompat, set timer hahahaha! jenuh budget lampu tititititit...lompat! seb beik jadi :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku dah tau cara senang gambo lompat nak jadik!

      Padam
  9. nasib baik uncle tak remaja zaman ambik gambar lompat2 ni....

    haha!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehehehehe,

      uncle masih muda ape!

      Padam
  10. Cik penulis ada contact number tour guide di jogja?would appreciate if you can share it :)

    salmiah87@gmail.com

    BalasPadam