Khamis, 2 Februari 2012

Hari Wilayah : The M -Trio Project 1

1.2.12

Part 1: Introducing the key players

M - Trio

~ Mumin . Masnona . Mastura ~

Surprise!!!!
 to be continued.. 

19 ulasan:

  1. Akakakakaa.... siap intro lagi! Mumin daaaaa :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kikikikiiii,

      intro (kononnya)

      sambungan x tau bila..;)

      Padam
    2. ahaksssssss....... bertabahlah! janji ado :D

      Padam
  2. hamboiiii mcm nk buat persembahannn

    BalasPadam
    Balasan
    1. itula...jgn tak tau..

      acting ja lebih neh..;)

      Padam
  3. tu diaaaaaaaaaaaaaaaaa....aku ble muncul di blog ini! kagum ! rasa cam artis

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahhaha ko kan retis, sape? remi ishak??

      ;)

      Padam
  4. eh...korang jmpe ke semalam??? wahh wah wahhh dah berkenalan nampak! we all sume tak jmpe pun lagi mas zuber ni tau! hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha ah jumpe jap, aku join mumin n masnona nie lepas abis korje semalam.. sabtu malam nanti aku nak jumpe retis nama john pulek ;)

      Padam
    2. cant wait ok to meet korang korang dan korang-korang sumer!!!

      Padam
    3. macam mana boleh kuar box utk reply ni ek? jakun jap...camne ko buat?

      Padam
    4. aku pun x sure john, yg nie keje blogspot. aku tak buat ape2. tetibe jea bole ado..

      Padam
    5. lalalllLLalalalaa M&M dah jupe!!!!! :D

      Padam
  5. geng geng traveler dah berkumpul...:)

    sila up date ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. okies :-) nanti saya sambung yea doc :-)

      Padam
  6. bersambong la pulak... anti klimaks!

    BalasPadam