Isnin, 30 Januari 2012

Finale: 2012 Australian Open

source   
After an EPIC of 5 hours and 53 minutes (the longest final in grand slam history!),

my longtime sweetheart, kalah pada Djokovic (lagi?).

Nail biting, grueling, but both players played great tennis!

only the best man won, 

and it was not nadal. Congrats Djoker!

anyhow, my heart still remains with rafa. gee he improved so much tonite, even still not enough to gun down djoker. Alright see u in next grand slam!

11 ulasan:

  1. macam2 ble buat dalam 5 jam tu~~

    *kamu tak tertidur nengok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. confirm tak buleh tido bujal..so heart pumping!

      Padam
  2. saya sedih maria sharapova kalah...:(

    ~hahaha

    BalasPadam
  3. read my post, mmg sakit hati teramat sangattttttttttt ni ha! tak sedar2 lagi si rafa ni tau! huh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. pedih kan setelah hampir 6 jam tercongok depan tv dari kol 5 petang sampai kol 11malam match baru abis, tp ending dia berpihak pada djoker yang berlagak tue..adusss memang sakit lagi pedih... cuba kalo dia tak berlagak sangat, cool macam rafa n federer..takdela audience sakit hati sgt..

      Padam
  4. aku igt nnt nak layan tenis jugak la....

    BalasPadam
    Balasan
    1. kenkadang layan tenis best tau..bukan slalu..

      Padam
  5. memang tak tahan nak tunggu... dulu2 boleh la jgk.. nowadays wth my ngek sini ngek sana, stress ada la..

    BalasPadam
  6. hehehee biasela tu..entah2 nanti bile saya dah ade anak pon cenggitu kot..huhuhu

    BalasPadam
  7. Hey there! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog
    platform are you using for this website? I'm getting sick and tired of Wordpress because I've had
    issues with hackers and I'm looking at alternatives for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

    Here is my site: any Free psn Codes playstation

    BalasPadam