Selasa, 17 Januari 2012

Lap Peluh: AAX to Sydney!!!


After long battle, Akhirnya Air Asia X dah boleh sampai Sydney!

Bagi sesiapa yang nak ke Sydney tue, silalah cuba book sekarang. banyak lagi tiketnya tue. Rege pun berpatutan.

Aku sesaje jea try tadi. 
TAPI AKU TAK BELI PUN. heheee


p/s: kalo ikut hati memang buleh pokai!

21 ulasan:

  1. nih lago sorang... ek elaaa.... awat bikin gempak. *i lak kecut perut*

    apa kata kite reramai tunggu isketambola. woohooo

    BalasPadam
  2. @lily:

    i tulun tunjuk jalan kepada sesape yang berminat..sbb i dah tak bole kan...waaaa!!!!!

    jom kite tunggu reramai dia sampai isketambola plak!!! kikikiki

    BalasPadam
  3. Ntahnya! Bikin gempak! Haish..aku tengah mencik ngan AAX ni....tamau bukak tamau bukak!

    BalasPadam
  4. aku mencik gak ngan AAX neh sekarang,

    tp dalam mencik tue, aku testing market gak..hahahah

    tp sbb tiket india aku pon dia cancelkan sesuke hati dia, maka aku banned dari mengclick "yes" buat masa neh!

    still clueless ngan tiket india aku nie..belom dapat lagi emel kedua or sms bgtau ape alternative bagi tiket yg dicancel sesesuka hati pak tony tue..

    BalasPadam
  5. sure ke TAK BELI??? hahaha...aku cadangkan ko beli je..hehehe

    lily, jom tggu isketambola ok!!!

    BalasPadam
  6. @bdk2:

    sure la TAK BELI! dah dah dah sila memasing serik kena tiket cancel minggu lepas!

    BalasPadam
  7. takpe2, beri laluan kat kak ro ye hahaha!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pe kak Ro, dah alang2 tiket murah tu, pegi jek hahaha..rezeki jgn ditolak hahahah..

      Mas ko tak tertekan ke button beli tu?? ko pastiiiiiiiii? hahhahhaha

      Padam
    2. saye sokong kak ro nak ke sana. dah slamat beli kan??? heheee

      na, aku buat-buat tak nampak jea button beli tue..punye susah aku berperang dengan jiwa skang..moga2 aku tak tekan memana butang sehingga tamat tempoh promo!

      Padam
  8. Sorry Mas, boleh tanya tak apa cerita tiket ke India u kena cancel? refundable ke duit nya?

    BalasPadam
    Balasan
    1. pasal india, walopun tiket saya affected dengan aktiviti kecancelan AAX skang, saya akan proceed ke india juge. saya tak opt utk refundable flight tix sebab saya dah book certain arrangement di sana, eg, train tickets+flight ke kashmir. so saya pilih option yang ketiga, minta AA cari alternative airlines, with "no additional cost". cumanya, sampai skang, 17Jan2012, saya masih tak dapat lagi emel kedua air asia pasal alternative route tue. harap2 statement "no additional cost" tue memang betul la kan. kalo tak, mari mengamuk dengan AAX. hehee

      Padam
  9. Mas,
    (telan air liur..lagi...)
    ....ok...tabung arnab masih ringan buat masa ini...
    sila delay kegilaan anda untuk beli apa2 tiket kapalterbang ...
    sila penuhkan dulu tabung ....
    sila...
    silaa.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak anash,

      saya pon memang telan air liur ja kali nie...sabar..sabar..

      tabung ayam saya pon tak sampai separuh lagi nie...

      Padam
  10. membawa anak yg masih baby berjalan jauh adalah cabaran minda dan kesabaran,moralnya,tunggu anak besar sket.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tp tue la..bila anak tue dah besar sket..akan ada anak kecil baru pula..betul tak?

      :-)

      Padam
  11. Ha kalau tunggu2 nak berjalan sampai anak besar, memang ke laut la, esok2 diorg nk sekolah la apa la.. Aku angkut je Aqilah tu, dari umor 4bulan dia dah start travel merata dah hahhaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku memang tabik spring le ngan ko n husband, begitu gigih ke sana sini, jauh2 plak tue mengusung aqilah yang comel tue. aku tau bukan senang tp ko blasah jea. aqilah memang untung maaa, kecik2 lagi dah sampai merata2..kalah makcik musalmah jenab neh..;p

      Padam
  12. Balasan
    1. x dapek la ely tahun nie..bajet larikkk...

      Padam