Isnin, 21 Februari 2011

Off to Alor Setar

Pagi tadi hampir tertinggal ERL kol 6.50am. nasib baik sempat juga masuk train selepas berlari-lari anak mengejar. Next train kol 7.15am. Flight ke Alor Setar kol 8.00am. aku penah tertinggal flight pagi ke Kuala Terengganu dua tahun lepas sebab tertinggal train. so takut gak pisang berbuah 2 kali.
alhamdulillah, hari ini sempat. Last week pun hampir2 gak terlepas train ERL ;p. Hmm sebab itu aku tak suka terbang awal pagi. Tapi tiada pilihan.


Meeting aku yang sepatutnya start kol 2pm nie telah dipostpone ke pukul 4pm. Hmm ape aku nak buat sekarang? aku dah sampai pun kat sini. Harus mencari tempat untuk bersemayam neh..

12 ulasan:

  1. -Sempat ke naik ERL 7.15am, flight 8am?

    -kalau tertinggal flight tu, burn aje lah kan tiket...

    BalasPadam
  2. @daddy ziyyad:

    huhuhu hampir ditinggalkan, tp sempat naik yang kol 6.50am. fuuhh selamat..

    BalasPadam
  3. @bujal:
    menara alor setar ke? ;)

    BalasPadam
  4. @lynn:

    puas dah aku ronda alor setar last week. pekan rabu pon dan lebih ber-round2..

    BalasPadam
  5. kihkih


    kem salam kampung halaman chek naaaa~


    have a nice day beb!
    miss ya.


    :D

    BalasPadam
  6. akak pun pernah tertinggal flight nak pegi KK.masa tu pegi sorang2 lak tu.tercanguk kat klia.nasib baik lps tu ada flight lain,tapi kena byr RM100 sbb lambat.alsan lambat:lambat bangun.heheheh

    BalasPadam
  7. alor setar, ape yg best ek? pesan ikan pekasam kat pekan rabu barang sebekas. hehehe~

    dushhhhh sekali kat aku!!!!

    BalasPadam
  8. i tak suke kejadian seumpama ini.
    bikin lagi neves.

    BalasPadam
  9. kirim kuah rojak mak bee!!!

    hehehe

    BalasPadam