Ahad, 27 Februari 2011

Terima Kasih Ayen

Malam semalam seorang teman baik, Ayen berniat ingin memayung sesi karaokae di Wangsa Walk.

Setelah mendapat greenlight dari mak, maka berkesempatanlah aku memenuhi masa lapang malamku dengan teman-teman yang lain, Ayen, Tina dan Fairuz.



Start karok dari pukul 9.50pm dan habis 12.50am. yes, 3 jam kami berjimba.

Best juga la, boleh lepas geram dan berkongsi bakat terpendam. haha.

Macam-macam lagu jugala yang di layan. Tapi yang paling best layan Ramlah Ram, Noraniza Idris dan Mas Idayu.;p. Tapi yang paling feveret adalah Rossa la.
cuba teka lagu apa ini?
Niat untuk mengasah bakat menyanyi sukses ;p
mas berkata: Tenkiu Ayen, lain kali kalo nak payung lagi, jgn dilupai daku. ;)


15 ulasan:

  1. waaa.. syok eh karok
    so pagi ni ada suara lagi tak? hehe

    kalau saya join, KL ni bukan takat banjir kilat dah... tenggelam terus dibuatnya... hahaha

    BalasPadam
  2. @h4ni3:

    huhuhu tenggelam tue yang mahal tuh ;p

    pagi nie ok lagi, kalo nak seround lagi kira boleh la..:)

    BalasPadam
  3. owh sedih tak dapat join....ayen payung pulak tu!

    sebab semalam aku kat umah kenduri sampai pukul doblas. wuwuwuwu~

    BalasPadam
  4. aik?

    dalam dalam aku dok delete gamba kau amek,
    ada jugak yg sesat??
    harharhar


    paling penting sumerg HEPI!


    (er, payung karok bley konsider dpt pahala x?)

    kehkeh

    ...

    SAMA SAMA

    .

    BalasPadam
  5. @GB:

    itula ko. kan dah terlepas. aku dapat escape kkenduri yang sepatutnya aku pegi semalam.

    BalasPadam
  6. @BDC:

    huhuhu nasebla kan..heheheh aku kan men-snap jea semalam :)

    nways, thnx again

    muah muah

    BalasPadam
  7. @sutera_suci:

    sekali sekala..:)

    BalasPadam
  8. syok syok pergi karoake.dah lama makcik tak pergi, Ayeen BDC tu kawan mas ke? dah nampak gambar dia.cantik.Mas pun cantik.

    BalasPadam
  9. @kak ina DDC:

    memang syoik kak especially kalo dgn partner in crime ;)
    *blushing* walopun bukan gambo saya. nways terima kasih di atas pujiannya.

    BalasPadam
  10. hmmm...yg penting heppy ;D
    cantiknye gigi mas hahaha

    BalasPadam
  11. seronotnyerrr... sy pn suka pi karoke ngan adik2 n cousin.. kwn2 jarang sbb kdg suma bz huhuhu sis pi kt mane? murah x?

    BalasPadam
  12. @so shy lady:

    hidup perlu di-happy-kan.

    saya pakai colgate 24 hours protection ;)

    BalasPadam
  13. @cik fiza:

    akak karok kt wangsa walk, pakej bilik kecik sekali snacks dlm rm70++. okla..3 jam layan.

    BalasPadam
  14. sesekali karok pun ok gak! boleh melampias emosi yg tak keruan.. :)

    BalasPadam