Jumaat, 4 Mac 2011

whoaps.

am planning my next backpacking trip to...

K
O
R
E
A

booked a flight tix last two days ago.

i have 7 months to plan and come up with the ground arrangement. 

its gonna be a shocking news to all my closed friends.

my first solo-backpacking journey.

how to tell mak and ayah nie..?

whoaps.


44 ulasan:

  1. beb

    PEHOTAK KAU!!!


    ajak aku wey!
    aku tak izin kau pi sorang!


    NO MEANS NO!!


    bahaya.

    aku syg kawan aku.


    huhu.

    BalasPadam
  2. fuyooo.. pi korea.. kem salam rain ek sis hehehehe

    BalasPadam
  3. pegi sorang?
    kalau hilang macam mana?

    BalasPadam
  4. kak mas nk gi sorg??? mmg wanita kental kak mas. sy doakan selamat pegi dan pulang :)

    BalasPadam
  5. WHAT???

    WHAAAAAAAAAATTTTTTTTT??


    Why Korea? Pergilah dekat-dekat sikit, Thailand ke? Iskkkkkk

    Nak ikut haha

    BalasPadam
  6. hoi! HOI!!!!

    kawan-kawan aku ni bulan Syawal bawak diri jauh2.. haih...

    ku relakan dalam ketidakrelaanku...

    BalasPadam
  7. biar betul mas...x kan gie sorang2...

    BalasPadam
  8. Cayalah Sis..!!!!

    Berapa kos return ticket?
    Naik flight apa?

    Seriously u sorang2 aja? Kagummmm...

    Bulan sepuluh ni my wife & I ke Perth.Mau ikut?

    BalasPadam
  9. Nakkkkkkkkkk Ikutttttttttttttttttttttt... Leh tak???????????

    BalasPadam
  10. @BDC:

    oit, aku dah ajak ko la beb. check your sms inbox.

    yup it can be dangerous but,

    if we really plan it , its a POSSIBLE mission.

    jom?

    BalasPadam
  11. @cik fiza:

    sape itu rain?

    akak tak amek pot la..

    BalasPadam
  12. @akak gorjes:

    for the time being, yes alone.

    tp jika ada memember lain nak join, sangat dialukan.

    BalasPadam
  13. @yaty:

    tenkiu, your PRAY is all i need for now..

    BalasPadam
  14. @TEMI:

    sebab thailand takde musim AUTURM la kak....

    BalasPadam
  15. @ayu:

    takpe, dah 19th syawal dah masa aku pi tue.

    x brape nak raya sgt..

    BalasPadam
  16. @daddy ziyyad:

    dpt tix tujuh rat utk pegi balik. ok la tue. biasenye 2 ribu.thnx to air asia.

    buat mase ini, saya sensorang baru. ok kot. ada je org lain penah buat sebelum ni. InshaAllah ok.

    Saya dah ke Perth tahun lepas. kalo nk ke aussie lgi mungkin nk target mel-sidney kot..(subject to affordability..hehehhe)

    BalasPadam
  17. @princess lavender:

    ok jommmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

    book your ticket frm air asia. travelling date, 19-28 sept 2011.

    better do it NOW before the promo gone.

    BalasPadam
  18. hah?? korea?? jeles!!

    hah?? gi sensorang?? bahaya!!

    BalasPadam
  19. @balkish:

    ko kasi icha besar sket laaa...

    BalasPadam
  20. @wahida:

    InshaAllah, moga dilindungi dari mara bahaya..

    BalasPadam
  21. mas i support u. go girl. pergi sebelum kaki terpasak kat bumi tak boleh nak travel. at least esok2 dah ada anak dan laki, awak boleh ceritakan semua pengalaman awak kat anak2.

    doa kz mengiringi awak. ke mana saja.

    di mana-mana ada bahaya. hatta dalam rumah sendiri pun. insyaallah niat yang baik akan membawa awak ke arah yang selamat. amin.

    happy traveling dear... :)

    BalasPadam
  22. akak ikutttt dik!
    masuk dalam luggage.. boleh?
    hehehhe

    BalasPadam
  23. Berani siut~
    Semoga selamat pergi dan kembali. Nak ikut tapi takder passport, ongkos tarak, sekolah so, tak leh cuti. huhu~

    yang penting, ole2 untuk kawan itu pasti!
    ;P

    BalasPadam
  24. macam nak join awak..
    tapi co saya ni penuh dengan 'unexpected'...tak boleh buat plan jauh sangat...

    BalasPadam
  25. lone ranger pula tu! best2 ;)

    BalasPadam
  26. @en_me:

    buat masa ini, solo aja.

    BalasPadam
  27. @kak z:

    tenkiu kak. nways, u taknak join i ke? master thesis u dah biding n submit kan?

    BalasPadam
  28. @k4ni3:

    ;p

    akak muat masuk dlm luggage tue..

    tp tang perut ade baby tue takut x muat kang...

    sian dia..

    BalasPadam
  29. @rabi:

    hehe lambat lagi la, sgt sempat nk wat pasport lagi ni kalo u xde..

    heheee

    BalasPadam
  30. @norh:

    saya ni pun belasah jea. hopefully xde mende2 urgent. tp kalo sentiasee2 nk ingat pasal tue, x jalan kite..

    BalasPadam
  31. @far east:

    lone ranger for now. mungkin ade yg lain nak join along the way.

    BalasPadam
  32. mas jangan tinggalkan makcik, help me help me. korea wat apa? tak bawak ayen ke?

    BalasPadam
  33. @kak ina DDC:

    saya tidak ke mana2 kak. masih di sini.

    sayang utk meninggalkan kamu..:)

    saya mahu backpacking ke sana. kembara ceh..

    ayen tak mau ikot...;(

    BalasPadam
  34. @redTupai:

    why dont u join me?

    BalasPadam
  35. Bawak balik gadis korea nanti...?

    BalasPadam
  36. @uncle gedek:

    gadis korea? hahaa

    BalasPadam
  37. beb

    shud be bulan 10 kan?
    kalau ada rezki, aku join.


    harap harap aku dh grad.


    tiket aku cuma bleh confirm bulan 5.
    thats y. am still been chained by final sem.

    we'll see
    we'll see


    hope evthing would be fine.

    insyaAllah.

    BalasPadam
  38. hi Mas..salam perkenalan..
    clash la tarikh kita..i gi bln 10, for 29days..my fren ikut for first 9days and after that i solo..goodluck to you! :)

    BalasPadam
  39. @ fatt:

    waaahhh 29 days??? wowww..how i wish i could take days off like dat. :)

    tenkiu!

    BalasPadam
  40. hi..salam perkenalan. dtg dr blog fatt haha
    sayangnya tarikh kita clash..kl x..the more the merrier la kat sana..hehe

    BalasPadam