Khamis, 17 Mac 2011

Bior betik. INI KESILAPAN BESOR.

Seantero dunia tahu yang Kate akan berkahwin dengan William.

Tapi, cuba tengok Wedding Souvenier Mug (memorabilia items) yang dikeluarkan...
pix: Ihsan Yahoo Blog
Gambor minah tue dah betul dah, but instead of William's pix, deme letok gambo adik William, si Harry.

Ini kesilapan brani mati neh ;p

Kome boleh bace lebih di SINI.

p/s: Setiap manusia tidak boleh lari dari membuat kesilapan.

16 ulasan:

  1. nasib baik tak tersilap letak gambo Najib....mengamuk big mama....


    ekekekeke

    BalasPadam
  2. nape la tak cek dulu sblm keluar dr kilang.hehehehe

    BalasPadam
  3. adoiyaiiii.....kalau kat sini dah kena dah org yg buat mcm tu. huhuhu~

    BalasPadam
  4. Tak cam kot, muka lebih kurang sama.khe khe

    BalasPadam
  5. muger2 kekal ke akhir hayat.. chewahh

    BalasPadam
  6. OMG...
    kena suruh Harry yg kawin lah..
    hehehe

    BalasPadam
  7. hehehhe..kesilapan yg xdisangka..

    BalasPadam
  8. @daddy ziyyad:

    hahahhaa tau takpe ;)

    ohh cant stand big momma with her fake botox smile.

    BalasPadam
  9. @akak gorjes:

    exactly! ada org tido mase meluluskan design itu sebelum buat mug itu!

    BalasPadam
  10. @GB:

    kalo kat sini, you're fired!

    BalasPadam
  11. @kak ina DDC:

    kak, lain muke diorang. sorang rambut kaler blonde, sorang lagi kaler dark brown..

    huhuuu

    BalasPadam
  12. @en_me:

    hahhaa kekal sepanjang hayat tanpa ade skandal kekasih gelap segale ;p

    BalasPadam
  13. @h4ni3:

    keh keh, tak cukup umor laie si harry tuh ;)

    BalasPadam