Selasa, 3 Mei 2011

Island Excursion, Redang..

redang's google pix
Yay!

Aku akan ke sana untuk kesekian tiga kalinya.

Aku pernah ke Lang Tengah dan Perhentian, tapi Redang telah menarik aku untuk datang lagi dan lagi. iya, ada sesuatu di sana.

aku sudah try scuba diving last year, dan besok macam mahu cuba lagi.

Ada dunia lain yang indah di bawah sana.

21 ulasan:

  1. syoknya mas...jalan-jalan sajer...

    BalasPadam
  2. resort dia ok tak?naik flight ke?

    BalasPadam
  3. iya, dunia di atas darat ini sangat kejam :( just in time Mas, the excursion :( see you tomorrow :x

    BalasPadam
  4. @lyn:

    :)..ade pluang, jalan aja..

    BalasPadam
  5. @gedek:

    huhuhu jgn jeles..:)

    BalasPadam
  6. @bujal:

    bole ajaa. book tix sekarang!

    BalasPadam
  7. @daddy Z:

    harap2 dah takde la hujan di sebelah timur nun. monsun dah habis kalo nak ikutkan..

    tp tak tau la kan..global warming skang. perlis pun bole banjir even bukan bulan tengkujuh..

    BalasPadam
  8. @akak gorjes:

    resort yg sy pi tue, ok. dah penah duduk last year. privacy sket sebab bukan di long beach. mahu tenang2 sahaja..

    ha ah saya naik flight..tenkiu tue promo AA. :)

    BalasPadam
  9. @ayu:

    ngak apa2. you deserve someone better than that fella.

    nways, tolak ketepi sumer masalah, mari kita ENJOY!

    BalasPadam
  10. sonoknyer snorkeling kanns.. ehehe

    BalasPadam
  11. itu memang gambo pulau redang ker?

    BalasPadam
  12. salam kenal , eh gambar betul redang ke ni , cantik betul

    BalasPadam
  13. @h4ni3+explorer:

    yup, ini adalah redang :)

    BalasPadam
  14. @brutal solo:

    tak bole..mabuk lauttt..

    BalasPadam
  15. dah balik ke Mas? best tak Redang? aku 3x nak pegi tp last minit mesti kansel..mgkin belum rezeki nak ke sini lagi. so far dgr cerita org jela Redang best. mmg aku kena mandi bunga agaknya baru boleh sampai kat Redang tu. haha

    BalasPadam
  16. @fatt:

    radang memang best, kalo x aku takkan ke sana sampai 3 kali..hehhehe

    x yah mandi bunga. jom ikot aku next year amek lesen scuba.

    BalasPadam
  17. wah..best2
    tengok gambar pun rasa nak g sana :)

    BalasPadam