Khamis, 27 Januari 2011

Tenkiu Cipah for "the pos Ekspress"

Sampai rumah petang tadi dapat satu bungkusan pos ekspress dari Kuantan.
Kawanku, cipah telah menghantar segala pamplet pasal singapore and nota-nota penting. Thanks Cipah, ko memang DA BOMB! Tang notes tulisan tangan ko tue yang paling best!
Memang plan pi Singapore ini adalah plan "tiba-tiba"-ku. Tetiba terasa nak ke sana dan maklumat sebegini memang amat2 membantu. Information di Internet pun sangat banyak dan membantu. 
So far, hostel aku dah book semalam. Alhamdulillah, baru dapat confirmation dari sana. Memang agak saspen memula sebab lebih dari 5 tempat aku tanya, semua dah penuh. Naseb baik dapat juga akhirnya. 

Ada satu lagi perkara yang sangat penting dan tidak buat lagi. Tiket keretapi aku tak beli lagi! wohohoho! Memang gamble. Ingatkan sat lagi nak pi KLSentral carik tiket. Mintak-mintakla masih ada tiketnya.

cross fingers on that!

till then, xoxo.

p/s: Hari ini 27th January. Happy 36th birthday, wherever you are now.


**bad news from KL Sentral>> cita-cita untuk menaiki keretapi tanah melayu terpaksa dikuburkan. Hmm.. tiket sudah HABIS! ;'(

17 ulasan:

  1. alamak. backpacking yg mendebarkan!

    BalasPadam
  2. yes it is.

    thats the beauty part of it.

    hey, better make up your mind ;p

    BalasPadam
  3. wah kuar tulisan doktor aku tu..anyway, hope u enjoy ur holidays and jangan lupa giotto untuk aku...pengeras tu..

    BalasPadam
  4. @cipah:

    ok nanti ake belikan ape2 tuk ko ek.

    BalasPadam
  5. ok

    tolong belikan aku
    t shirt 'i love singapore'
    paling murah boleh dapat

    ...


    walaupun aku x berapa love la kan
    tapi aku pengumpul t shirt negara luar

    huhuhu

    aku bayar nanti.

    p/s: pesan kat blog?? hek eh! mcmla x bleh sms.
    kehkeh.

    .

    BalasPadam
  6. eh jap
    aku tanak keycen singa tu
    AKU DAH ADA BANYAK



    demand.
    ok bai.

    BalasPadam
  7. wahh seronoknya..
    best nye kawan sis siap bg pamplet dan surat bertulis tgn... mmg bestttt..
    ala2 bercinta zaman dolu2 gituuu

    BalasPadam
  8. naik bas la kalau mcm tu mas...ada gak yg direct ke spore...

    BalasPadam
  9. naik eroplen la laju sket sampai

    hehhe

    BalasPadam
  10. @cik fiza:

    heheee itu la. terharu dpt nota tulis tangan tuh!

    BalasPadam
  11. @lyn:

    aku dah beli tiket transnasional dari singapore ke KL. aku dari sana nak ke KL naik bas :))))

    BalasPadam
  12. @akak gorjes:

    setelah keciwa dengan KTMB, saya kembali kepada Air Asia dan Transnasional...:))

    BalasPadam
  13. @h4n3:

    setelah naik star dan putra lrt utk ke KL Sentral malam semalam, dan dikecewakan dengan ketidak-adaan tiket keretapi dari ktmb,

    terus saye book tiket aeroplen ke sana.hmm dah tak jadik bajet travel plak dah..bajet transport ter-larik sikit utk kali ini..;(

    BalasPadam