Jumaat, 14 Januari 2011

Apabila saya emosi - tetiba jaa! tupai merah,cah ayu, lynhamzah,kish,cik fiza, akak gorjes, noreed, akak dodo cheng

yes i know. it does looks very tempting huh?!
yang tak tahan tue daging silangnya..haih presentation ;p

Hari ini mau jawab tag GB. Fuhh soalannya ada 4 sahaja. Kan senang macam neh.

Senarai Soalan:

1. Apakah hobi anda?
2. Senaraikan tempat-tempat yang ingin anda pergi.
3. Sikap positif yang anda miliki.
4. Sikap negatif anda.

Senarai Jawapan:

1. Suka jalan-jalan macam GB. Observation. Outdoors. kumpul setem (hahah tipu)

2. Backpacking to >> Delhi-Jammu-Srinagar Kashmir, New Zealand, Sidney-Melbourne-Tasmania, Thailand-Cambodia-Vietnam, Korea

3. I speak my mind.

4. Terlalu berterus-terang. kurang sensitif.garang(bak kata GB).terlalu independent. ish banyak pula. sebab memang serba kekurangan pun.

Ok next, kita tengok sapa yang kena>>>


kalian bole jawab tag bila ada kelapangan. Tiada paksaan ;)..

20 ulasan:

  1. tq sis for the tag.. akan usaha menyiapkan hari ini sbb kurang bz hihihihi~~

    jap2.. garang ke anda?? tgk cm sweet girl je...

    BalasPadam
  2. hari nie nak jawab tag nie...hehehe...nantikan jawapannye...

    BalasPadam
  3. ah. ingatkan kenapa nama saya jadi tajuk. rupanya..

    p/s : ini fes time tau ade org tag saya. nanti saya bagi hadiah ye?

    BalasPadam
  4. hamboi.
    panjang betul description utk akak yea...
    nasib baik tag ni macam mudah.
    akak dah copy.
    tgl nak buat je.
    tunggu je la......

    BalasPadam
  5. Amboi dah tahu rahsia ko sekarang ni.no 4 tu cam sama ngan akak. okey thanks, kalau free makcik buat ye.

    BalasPadam
  6. backpacking also in my list
    boleh team up ni
    actually, rasa nak start backpacking satu msia 1st :)

    BalasPadam
  7. soalan kelima:
    apakah nama menu itu dan dimanakah hendak mendapatkannya?
    hehe

    BalasPadam
  8. @fiza:
    huhu entahle..akak rase x garang, tp org jea yang cakap ;p

    BalasPadam
  9. @lyn:

    tq lyn, nanti bebile jawabla yea.. :)

    BalasPadam
  10. @redTupai:

    sila kasi hadiah sekarang...:)

    BalasPadam
  11. @akak gorjes:

    panjang sebab spesel kak.. :)

    BalasPadam
  12. @kak ina do do cheng:

    huhuhu same la pule? takpe tp x srupa..:)

    BalasPadam
  13. @miss nina:

    berminat? jom!!!!!

    BalasPadam
  14. h4ni3:

    menu bernama beef bacon cheeseburger. bole dapat di TGI Friday's.

    hmm tonite is the lady's nite!

    BalasPadam
  15. @wahida:

    kurang garang kot..huhuhu

    BalasPadam
  16. panjangnya list backpacking ko. aku teruja! heheh~

    BalasPadam
  17. salam kenal :)

    -seronok baca cerita kantoi u all dalam tgv tu :)

    BalasPadam
  18. @daddy ziyyad:

    salam kenal juga :)

    trima kasih sbb sudi baca..:)

    BalasPadam