Jumaat, 7 Januari 2011

Aish budak neh. Sengih ajo.


It was nice remembering our childhood. Isn't it..?

Full of joy, naive and cheerful.

The happy ‘highway’ where we went and of course cannot come again.

Betul tak?


Siapa mahu join ini budak lompat dari para katil?? Dia memang suka main lompat-lompat. Tak padan dengan pakai baju kurung pon.

p/s: Ayah kata budak ni mase kecik sengih jea kalo tangkap gambo. 

16 ulasan:

  1. hahaha

    bestnya ada gamba!!

    aku xde langsung gamba kecik2
    suma dah hancur kena hanyut banjir

    nakal weyyy muke kau!

    cis

    BalasPadam
  2. @BDC:

    disapu banjir..ala sedihnya..takpe2 mak kamu mmg akan ingat muke kamu masa kecik sampai bila bila.

    muke nakal? memang nakal pon. penat mak dia nak layan.

    BalasPadam
  3. @redTupai:

    huhu time kaceh..:)

    BalasPadam
  4. Best gak simpan gambar masa kecil. gambar akak masa sekolah pun tak de.susah nak ingat.Bila ingat kenangan masa kecil dan sekolah, buat kita happy je, masa tu tak de masalah dunia lagi.khe khe

    BalasPadam
  5. sangat rasa nak picit2 gigit2 cubit2 u know??

    huhu~

    BalasPadam
  6. @kak ina DDC:

    betul kak..langsung x paham masalah itu apa. itu yg lagi best jadi budak..

    BalasPadam
  7. @GB:

    ha ha..cukup2 la pipi aku nie dah tersedia lebar..x yah la ko nak melebarkan lagi GB. sian aku.. :)

    BalasPadam
  8. eeiiii, comelnye awak masa kecik dulu, rasa nak gomol2 jer..heheh..
    err, salam kenal, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

    BalasPadam
  9. nasib baik tak patah kaki bila melompat2 tu kan?

    BalasPadam
  10. Comelnya budak kecil tu. Dah besar patutlah cute hehehe

    BalasPadam
  11. sama dari dulu sampai sekarang..


    comel..

    BalasPadam
  12. @wahida:

    huhu tenkiu.saya akan follow juge awak. :)

    BalasPadam
  13. @noreed:

    patah kasi masa kecik takle mase tue, tp benjol kepale sebab terkena bucu katil akibat lompatan yang over memang banyak kali..naseb baik xde ape2 jadi..

    BalasPadam