Selasa, 25 Januari 2011

dollar and cent.

sedang mengira bajet backpacking ke kota singa.
harap-harap backpacker lodge tidak penuh di-book.
harap-harap bajet yg ada dalam poket cukup.
harap-harap selamat pergi dan pulang.
hmm..siapa mahu join?


23 ulasan:

  1. gamba kau
    tak boley blah!!

    kahkahkah

    bestnya jalan jalan!

    huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa~

    oh ptptn....

    _._'

    .

    BalasPadam
  2. dah lama sepi, busy ke? lain pulak muka ko dalam gambar tu, beza ngan gambar kat profail tu. muka teruja nak pergi kota singa ye.

    BalasPadam
  3. tu la mmg teringin nk ikut tp part bajet tu yg kalah huhuhu

    BalasPadam
  4. selamat2..
    awat nmpk len sgt pic tuh.. hampir x kenai la..
    hehee..

    BalasPadam
  5. nanti contact aku yer mas kalau dah sampai JB...mana tahu leh jumpa...

    BalasPadam
  6. berCNY di kota singakah?
    cuba ajak kakak singa tu
    hehe

    BalasPadam
  7. ke Spore rasanya tak yah guna konsep backpacking pun takpe..dekat aje...lagipun matawang tak besar sangat..

    anyway, selamat bercuti cuti...enjoy ya at the Universal Studio..

    BalasPadam
  8. da pegi nov lepas.
    takmo join.
    hehehe

    BalasPadam
  9. @BDC:

    memang x bleh blah. bukan aku tuh!

    BalasPadam
  10. @kak ina DDC:

    oo lain ke? mungkin org lain kot..

    heheee tengah mencarik hostel kat sane utk book. hmm penuh semuanya ;(

    BalasPadam
  11. @fiza:

    its ok, theres always have "next" one ;)

    BalasPadam
  12. @fatin:

    tuela, aku gamble jea neh. selamat hendaknya!

    BalasPadam
  13. @lyn:

    ok, nanti aku contact ko bile kat JB nanti. nanti kalo sumer backpacker lodge kat sane penuh, aku nompang umah ko yea lyn?

    BalasPadam
  14. @h4ni3:

    haah la kak. tetibe teringin CNY kat sana. mahu feel..;)

    BalasPadam
  15. @daddy ziyad:

    hmm, tp nak tido kat sane kalo bole..:)

    kali nie punye trip x pi USS. hanya sightseeing..

    BalasPadam
  16. @akak gorjes:

    heheee ok, next time lor!

    BalasPadam
  17. hmmm...aku lupa. raya cina la. papepun bergantung kpd keputusan pada 1hb nanti. huhu~

    nanti aku roger.

    BalasPadam
  18. tak sempat la jumpa awak kat kota singa..he he

    BalasPadam
  19. Kalau backpacking ke tempat2 lain bagitau k.. nak ikut.. Ke singapore ni tak boleh la..

    BalasPadam
  20. @norh:

    la yeke? u dah balik dah?

    BalasPadam
  21. @intan melati:

    alright, next trip i akan roger u k :)

    BalasPadam
  22. tak pegi lagi..plan a week after..

    BalasPadam