Jumaat, 22 April 2011

lama sudah..

wow,

sungguh lama tiada update entry di laman maya ini..

semingguan menjadi panel mesyuarat pemeriksaan bajet projek rmk-10. Project screening sebegini memang bagus untuk dipraktiskan.

namun, kepala mudah pening dan tekanan itu ada di mana-mana.

di antara kesian dan harapan menggunung setiap agensi supaya projek diluluskan.

walaubagaimanapun, keperluan rakyat menjadi keutamaan.

dan inilah masanya untuk extend networking!

8 ulasan:

  1. susah jugak keje gomen ni ek?

    BalasPadam
  2. busy ye, dah lama tak update?kerja kena dulukan bila free baru berblogkan.

    BalasPadam
  3. den yg baco ni pun, poning jadi eh
    hehehe
    take your time...

    BalasPadam
  4. patutla x der entry...bz rupanya...

    BalasPadam
  5. apa komen puan mas berkenaan kontrak 50 juta email 1malaysia?

    eceh!

    BalasPadam
  6. "keperluan rakyat menjadi keutamaan"

    Bunyi macam YB yang menghadapi pilihanraya, je....

    BalasPadam
  7. Aku setuju... aku setuju...

    (sambil garu2 kepala)

    BalasPadam