Jumaat, 1 April 2011

alalallalalalaaa life is wonderful..

hmm udah agak lama tiada updates.

rutin harian sedikit ketat, balik dari kerja selalu penat kebelakangan ini.

adakah sebab faktor usia..

haha itu dia >> bau-bau paranoid.

however, life is still a journey to explore and feel,

the bitter and wonderful part of it. :)

jom layan lagu ini. Serious best. 

Lagu lama, tapi sebab abg Mraz yang nyanyi..harusla aku akan suka sampai bila-bila.

aku memang sangat suka perkara yang simple tapi indah.


"it takes you years to know what the love is"

14 ulasan:

  1. SALAM,
    SEDAP LAGU TU ! MZ, PERNAH DENGAR LAGU NYNYIAN SAMI YUSUF (MOTHER)? BEST !

    BalasPadam
  2. salam,

    ari tue ade gak dengar kat oasis. memang best!

    BalasPadam
  3. simple tapi indah.

    dat's the way to go girl! :)

    psstt..blog kamu ada malware from chedet.co.cc

    BalasPadam
  4. wah.. sweet
    selamat hari jumaat yang berbahagia untuk kamu

    BalasPadam
  5. bukan paranoid..

    kita semua, tiada terkecuali, setiap hari semakin tua, dan semakin dekat dgn ajal.

    BalasPadam
  6. lama x bkunjungan di sini.. :)

    BalasPadam
  7. tuntutan kerja memang semakin memberat skrg.. dah tak sama mcm dolu2

    BalasPadam
  8. @GB:

    alamakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    macam mana nak buat nie, mau remove bagimana???

    BalasPadam
  9. @miss nina:

    :) terima kasihhh..

    BalasPadam
  10. @daddy ziyad:

    ya betul, walau ajal itu tidak kira tua atau muda datangnya. sudah sedia kita..?

    BalasPadam
  11. @h4ni3:

    ya betul..makin lama kerja, responsibility yg dipegang makin besar..adeh..

    BalasPadam