Isnin, 11 April 2011

Listen to your Heart

"listen to your heart..

before.., you tell him Good Bye.."

19 ulasan:

  1. sala
    layan layan walaupun di hari minggu ini

    BalasPadam
  2. kakak ku? saya smell mode sdeh lately disini. hehe. moga kak mas happy slalu :)

    BalasPadam
  3. so, what does your heart say?

    BalasPadam
  4. tak bole nak dgr lagu.kat opis ni slow giler if download dr utube.

    BalasPadam
  5. lebih baik percaya kata hati dari percaya cakap orang.

    BalasPadam
  6. ummm...i tried to listen but denied it and regret. kesian kan?

    BalasPadam
  7. @uncle gedek:

    mungkin itu yg terbaik utk semua pihak..

    BalasPadam
  8. @yaty:

    thanks..i appreaciate that. :)

    BalasPadam
  9. @daddy ziyad:

    saya memang suka roxxete..

    BalasPadam
  10. @redTupai:

    hati berkata A tapi berdasarkan rational dan sebaiknya utk semua pihak should be B.

    tp ada pepatah mengatakan, ikut hati mati..

    BalasPadam
  11. @akak gorjes:

    memang pun, kalo saya di ofis pun lembab, x dapat nak tgk sgt..sekat2..

    BalasPadam
  12. @kak Ina DDC:

    itula kak..sedang di dalam pertimbangan.

    BalasPadam
  13. kawan saya dulu peminat roxxette..
    sampai skrg kitorg panggil dia 'jet'
    hehe

    BalasPadam
  14. perghhh...lama giler tak dgr lagu ni...

    BalasPadam
  15. huhuhuhu.. minat roxette masa dulu2 la... masa muda2 remaja... huhu..

    BalasPadam