Ahad, 3 April 2011

PERSADA Dinner

Tahun ini punya dinner temanya 1001 malam.

Jenuh juga aku nak mencari jubah.

last2 dapat juga tangkap satu jubah ala2 kelawar. tenkiu kepada naju sebab teman aku jenjalan cari jubah kat wangsa walk hari itu.

ngeh ngeh, here we go:
gaya ala sopan depan mak mertua ;p

ini ada sedikit lupa daratan..

sesekali bergaya, kesimple-lan conceptku.

the hot mamas
Antara yang terbaik malam itu

Kewl isn't it?

12 ulasan:

  1. huhuhuhu... walawei... elegan ah.... huhuhu..

    aik? ada yg masham dari padang pasir ah...

    BalasPadam
  2. @abg jonni:

    memasing sumer dr padang pasir sebenornye..;p

    BalasPadam
  3. beb

    aku suka design tangan jubah kau!!


    anyway
    napa tak pakai macam marjina ali baba??
    hahaha


    KAU MEMANG HOT!!


    :D

    BalasPadam
  4. @BDC:

    marjina? itu kene carik boutique sewa baju cenggitu..tak kuasa aku eekkeekekeke

    BalasPadam
  5. cantik baju kau mak! series!

    BalasPadam
  6. @redTupai:

    bebile boleh pinjam tupai. roger jea aku :)

    BalasPadam
  7. MN baru balik dr persada, sana ada PC fair
    wah.. MZ bergaya dan cool je masa dinner.

    BalasPadam
  8. baju kau cantik la mas...sesuai dgn kulit kau...suka aku tgk...

    BalasPadam
  9. ammvoiii.. meriahnyerr uoolss

    BalasPadam