Jumaat, 26 Ogos 2011

Europe?


Aku nak launch satu misi baru ni.

Backpacking Europe April-May 2013.

Lambat lagi ni. tapi kena start gigih mengumpul dari sekarang.

Siapa mahu join aku?

26 ulasan:

  1. wohooo!!! europe!
    aku tatau nk gi bile tp awal thn mcm terlalu awal sbb aku dah ada plan utk bln april & may 2013..

    anyway, ko amik eurail pass tak? bajet brp agak2? brp lama ko nak p?

    BalasPadam
  2. aku baru start bace sikit2.

    mungkin amek eurail kot. as aku x bleh amek cuti lelame, mungkin 20-30hari. bajet aku kurang dari 6-8K. aku ingat aku nak try couchsurfing. mungkin akan lebih saving.

    BalasPadam
  3. kumpul2~ sikit2 lame2 jadi bukit~ hehe

    naik Ryan Air pun mcm jimat jugak nk lompat2 dari on country to another~

    BalasPadam
  4. @shah:

    ryan air pun boleh diconsider gak. itula baru start research.

    BalasPadam
  5. Saya pun plan nak jelajah europe with campervan ..hehehhe...tengah kumpul duit, entah bila cukup nya..

    BalasPadam
  6. @h4ni3:

    heheeeeeeeee akak yg sampai dulu nanti!!!

    saya lmbt agi...

    BalasPadam
  7. @daddy z:

    campervan? menarik! sy nak kretapi jea kot doc. naik campervan, kalo cukup korum memang saving. saya x ramai..

    BalasPadam
  8. kalau aku tak kawin lagi time tu, aku nak!

    BalasPadam
  9. mak aiii.. melancong je la..jeles tau...
    byknya duit...

    BalasPadam
  10. SALAM,
    SELAMAT HARI RAYA DAN MAAF ZAHIR BATIN ! PIHAK LF AKAN MENGAMPUNKAN SEGALA DOSA (JIKA ADA, YG SENGAJA ATAU TIDAK SENGAJA)

    BalasPadam
  11. @GB:

    kalo nak gi kena nekad.

    BalasPadam
  12. @wahida:

    kalo sekarang memang xde duit la. tp kena kumpol dari sekarang. minta2 sempat. u pun bole juge sampai!

    BalasPadam
  13. @LF:

    salam eid al mubarak untuk uncle LF sekeluarga!

    BalasPadam
  14. Slamat mengembara!

    tp sblm tu slamat hari raya dlu..hehe

    BalasPadam
  15. @Al:
    salam eid mubarak to u too! :)

    BalasPadam
  16. @dr ben:

    mahu haji bile dah ada pasangan hidup nanti. InshaAllah..

    BalasPadam
  17. Mas-boleh ke cecah 20-30 hari dengan budget 6-8k ? Mcm susah je , kalau nak g europe rasanya tahun ni yg paling sesuai sebab euro tgh murah skang ni

    BalasPadam
  18. @explorer:

    kalo guna couchsurfing, possible kot sebulan kat sana..

    tgh nak try experiment neh..:)

    BalasPadam
  19. yuhuuuuu.....

    maszuber, jom. Kita buat cabaran kat sana.... ada setahun setangah lagi nih....

    BalasPadam
  20. @masMZ:

    yuhuuuuuuuuu! nama kite same laaaa :)

    jom, mari kite gigih mengumpol dari skang! mengumpul cuti dan duitnya. owhhhh

    kumpul kawan utk CS pon kene neh!

    BalasPadam
  21. @Si Tumit Tinggi:

    BOLEHHHH! jom mengumpul dari skang!

    Group Hugs everybody! (tiru gruop hug uncle gedek!)

    BalasPadam