Isnin, 22 Ogos 2011

Nenek itu comel!


Di kala tersekat di traffic jam Jalan Hang Tuah di pagi hari,

senyuman nenek kat billboard iklan UMobile nie memang nampak agak comel lagi bermakna.

Untung kan nenek tue, walau sudah emas masih boleh jadi orang penting untuk iklan besar macam ini.

Agak-agak apa akan kita buat jika sudah berada di peringkat umur sebegitu?

25 ulasan:

  1. kena melancong travel satu dunia.. ahaha

    BalasPadam
  2. saya mahu minum kopi panas di beranda rumah bersama suami :)
    lagi bagus kalau depan rumah ayam berkeliaran :)

    BalasPadam
  3. tak tahu samada saya umur panjang~he~~

    BalasPadam
  4. hahaha..saya pun selalu tgk gambar neneks ni...tapi rasanya macam ada unsur kedaifoto jugak kat gambar dia kekeke

    BalasPadam
  5. rasanya time tu tgh melayan cucu kot...hehe...

    BalasPadam
  6. buat pulut mangga, sbb xde keje nak buat.ahakssss

    BalasPadam
  7. @redTupai;

    amboi, yg tue kena di Tanah Merah tue kalo nak ade ayam skali berkeliaran..

    BalasPadam
  8. @bujalX:

    takpe, masih bole buat perancangan dr sekarang jika kandas di tengah jalan, itu sudah takdir..

    BalasPadam
  9. @daddy Z:

    heheee bole juge laa..

    BalasPadam
  10. @wahida:

    nak cucu ramai tak?

    BalasPadam
  11. @kemang:

    hang memang rajin!

    BalasPadam
  12. jeles ngan nenek tu. akak berharap jadi nenek yang betul-betul menghambakan diri pada Allah SWT . kalau diambik jadi model iklan cam tu , akan dipertimbangkan.ekekek

    BalasPadam
  13. @cik Ina DDC:

    alhamdulillah..

    BalasPadam
  14. hahahah...aku tiap2 hari tengok iklan ni kat hgway sprint. bertuah nek!

    BalasPadam
  15. hahaha
    saya pun ada snap gambo nenek comel tu

    BalasPadam
  16. kena practise dr skrg, mne tau dpt jd atok comel plk nnt..hakhak

    BalasPadam
  17. @bdk2:

    itula kat sumer tmpt nenek nie ade!

    BalasPadam
  18. @h4ni3:

    tangkap jgn x tangkap..merata2 nenek ni ada!

    BalasPadam
  19. @abg jonni:

    adoiiii dangdut. nak kena libas dgn ayen? ;)

    BalasPadam
  20. @al:

    heheeee i blom nampak lagi iklan atok comel nie. u bole la practice mana2 yg patut ;)

    BalasPadam
  21. klu umor cam nenek ni...aku hrp2 time tu aku ada dgn suami pegi travel ke, gi umrah ke...bestnya :)

    BalasPadam
  22. @fatt:

    hallamak, same la kite nye angan2.. :)

    BalasPadam