Jumaat, 19 Ogos 2011

VIP?


diletak dibelakang satu set tempat duduk menunggu di salah satu airport di Malaysia.

hmm tak kisahla,

yang PENTING, mak ayah aku tetap VIP di hatiku.

28 ulasan:

  1. kat malaysia ni byk sgt protokol, nak menyembah junjung VIP konon. Kat obersi takde pun mcm ni.

    BalasPadam
  2. skrg ni sume nak vip, vvip...makan mekdi pun ada sticker vvip..ekeke...mcm2 la org msia ni :)

    aku memula ingt scene snow mana la gmbr ni..tetiba nampak wira :)

    BalasPadam
  3. saperlar x sayang mak ayah.. uhuhu, tp ada kann.. kanns

    BalasPadam
  4. mak ayah memang forever vvip di hati kita.

    BalasPadam
  5. jgn sesekali sesapa buat onar kat vvip kita kan?

    BalasPadam
  6. sukati dialah kan. kita ni golongan marhaen je

    BalasPadam
  7. kita pun VVIP juga dimata anak2 kita.. : )

    BalasPadam
  8. @daddy Z:

    too much kadang2 membuatkan rakyat biasa mcm kita nie menyampah..

    BalasPadam
  9. @fatt:

    heheeee photoshop trick ;p

    BalasPadam
  10. @en_me:

    ade gak org yg tak sayang mak ayah en_me...kalo tak, tak wujud rumah jagaan org2 tua tue..

    BalasPadam
  11. @cik ina:

    yes....forever everlasting!

    BalasPadam
  12. @SSL:

    itula..kita nie rakyat biase jea..

    BalasPadam
  13. @akak gorjes:

    hanya sedap di dunia..

    BalasPadam
  14. @surihana:

    indeed! all mothers

    BalasPadam
  15. very intresting people? he~~

    BalasPadam
  16. Setuju,ibu bapa statusnye super vvip :-)

    BalasPadam
  17. VIP la sangat! hehe
    layan ajelah :)

    BalasPadam
  18. hi mas..
    syl singgah,, follow dan komen..
    ohh.. dorang tu penting. mahu merealisasikan 'rakyat didahulukan, pencapaian diutamakan'.. erkk.. cam tak ngam je. hihii...

    BalasPadam
  19. @bujal:

    hehee very the important person ;)

    BalasPadam
  20. @h4ni3:

    kalo sikit2 tue bole la layan,

    tp kalo dah banyak sgt, menyampah gak. dok terpikir, ape sumbangan diorang kat kita yg picisan nih..

    BalasPadam
  21. @syl:

    hi sylvia!!

    mungkin utk sesetengah:

    "aku didahulukan, korang semua sedar2 la diri tue"

    hehee, just joking ;p

    BalasPadam
  22. tahukah anda di masjid cantik putrajaya nun ade ablution khas untuk VIP? marhane tidak dibenarkan mengambil wudhuk di situ. hanya VIP.

    pernahkah anda terfikir apekah bezanya VIP & marhaen di mata ALLAH SWT?

    tsktsktsk

    BalasPadam
  23. @redTupai:

    oh yeke...entahle kalo kat masjid pon ada diskriminasi macam tue, aku pon x dapat nak komen lebih la...

    kite renung2kanlah..

    BalasPadam