Rabu, 6 Oktober 2010

Siaran Tertunda: Kish's Outdoor :)

Majlis kawen member aku nie kira dah lama, setahun lebih dah sbb baby dia pun dah besor dah 6-7 bulan kot.

Member semasa bersekolah di uia dulu. Sekarang kami bekerja di bawah satu kementerian yang sama cuma berlainan jabatan. Dan ini adalah kali kedua aku join outdoor photography kawen member aku. Yang pertama dulu member mase skolah menengah dan yang nie adalah yg kedua.

Best juga berkongsi saat-saat manis dengan pengantin dua sejoli nie. :)

Tema wedding, dia minta kengkawan pakai baju merah..Pasal tue la ala2 merah mak ngah memasing..

Memang x pernah berjaya kalo nk tangkap bunga tue..baling le banyak mana pun..

bagi memane bakal pengantin yang berada di sekitar Pontian, bole la contact fotopages seperti yg tertera di bawah jika berminat utk service photography;


.
.

 Untuk kish, moga cekal dan tabah dalam melayari kehidupan sebagai seorang isteri. Dan juga semoga kebahagian kalian berdua kekal hingga ke penghujung nyawa..

:)

16 ulasan:

  1. hehe, saya penah juga ikut bestfren outdoor. dpt juga tgkp bunga. tp kwn2 yg x dpt bunga sume da kawen. i yg x kawen2. haha

    BalasPadam
  2. @poyaty:

    hehee, i yg x penah dpt langsung tangkap tue konfem lg lambat kut..huhuhuu..

    hidup harus redha..;))

    BalasPadam
  3. heippp! but i'm pretty sure that you are happy with your life now right?

    marriage is just a step to change your title. it won't change your happiness. trust me. ;D

    BalasPadam
  4. @GB:

    yeah, im pretty much happy with my life now. Im so content, even its always only ME..:)

    BalasPadam
  5. sonoknyerr kawen kanns.. kehh

    BalasPadam
  6. aku x pernah ikut outdoor photoshoot...waktu kawen dulu pun x buat...nanti kau kawen ajak aku yer mas gie outdoor photoshoot...hehehehe...

    BalasPadam
  7. wahhh...tak tengok pun gambar kawin kish. cantiknya pelamin dia!!!

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    BalasPadam
  8. comey2 member kamu ek...

    nk bagitau nie.. blog mu agak berat nk load la.. leh kurangkan ape2 yang memberatkan...

    kne habis loading sume baru leh nk komen.. sian bro T-T

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' Housecomey2

    BalasPadam
  9. akak pun ada gamba outdoor.tepi pantai.
    tapi penat.sebab buat hari yang sama dgn majlis.

    BalasPadam
  10. @en_me:

    mase majlis tue macam best, tp tau tau le lepas tue. best kot kawen neh..

    BalasPadam
  11. @lyn:

    waktu zaman ko kawen dulu lyn awal lagi. x glemer lagi kot service photo wedding nie di kalangan malays mase tue.

    xpe nanti kalo aku kawen, InshaAllah aku panggil ko n qistina utk photo shoot nanti. (kalo aku kawen la).. ;)

    BalasPadam
  12. @bro:

    berat sebab ape ek agakknye? byk gambor kot..tp pic sumer dah resize kasi kecik. saye nie mmg agak bute IT..sape ek bole advice cam ne nak kurangkan berat blog nie..?

    nways, kawan2 saye mmg sumenye comei lote..

    BalasPadam
  13. @akak gorjes:

    penat tapi syiok kan..romantik gitu..

    BalasPadam
  14. hahaha...sungguh siaran tertunda..kiteorg pun dh banyak kali gaduh...hahaha!!

    BalasPadam
  15. la kish..biasela tue gado-gado sayang

    sedangkan lidah lagi tergeget.

    BalasPadam